Лукашенко заявив, що росія має тримати "порох сухим", натякаючи на використання ядерної зброї.

На зустрічі з лавровим, главою іноземної дипломатії росії, лукашенко заявив, що в Україні немає складів з ядерними боєзапасами, вони знаходяться в рф. Також наголосив, ще у шести країнах є ядерна зброя. Про це повідомляє білоруський телеграм-канал "Пул Першого".

Лавров підтвердив, що літаки, які можуть нести ядерний боєзапас літають, і це, на думку росії, є порушенням договору про нерозповсюдження (уточнивши, "за нашою оцінкою"), оскільки до управління такими літаками допускаються пілоти з неядерних країн.

Таким чином білоруський диктатор заявляє, що коли така справа, треба готуватися:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ми маємо бути готові. Був 41 рік, коли ми вірили…. Тому ми віримо, але ми маємо порох тримати сухим. В усіх напрямках. лукашенко

Він прокоментував заяви, що буцімто "путін захопив білорусь" не відповідають дійсності, наполіг на тому, що між білоруссю та рф просто "дружня політика двох суверенних держав".

"Під керівництвом верховного головнокомандувача", - вставив лаврів, натякаючи на привілейовану роль Росії, а тобто спростовуючи слова лукашенка. Водночас білоруський диктатор заявив: "Ви нам радите".

Нагадаємо, ми писали, що лукашенко вторгненням в Україну може прискорити падіння режиму, все вирішиться до 15 липня.

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Мусієнко заявив, що лукашенко лише демонструє підготовку до наступу.

Також "Знай.ua" інформував, що лукашенко не жилець на білому світі так само, як і путін, - астролог Влад Росс.