Стало відомо про чергові проблеми окупантів на фронті. Бойовик з "ДНР" зважився розповісти правду, і його почула вся країна.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупанта, який опублікували на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

У новій розмові з дружиною бойовик розповів про свавілля, яке коїться в його підрозділі. У них величезні проблеми з командуванням, у зв'язку з чим всі деморалізовані, і намагаються знайти спосіб, щоб "відкосити" від війни в Україні.

"У нас майже 50% мінус. Нам пообіцяли в першу чергу ротацію і фінансове питання. Але про будинок не мрійте. Додому ніхто не поїде, тому що багато втечуть і не повернуться", - скаржиться військовий у розмові зі своєю дружиною, яка можливо його не дочекається.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Єдине, що радує його на сьогоднішній день, це що через втрати від ЗСУ вони перестрілюють один одного, у зв'язку з чим проводити наступальні операції практично неможливо. Це можна бачити за зведеннями від Генштабу ЗСУ.

Бойовики "ДНР". Фото: Telegram
Бойовики "ДНР". Фото: Telegram

"Російські дебіли. Як на Потьомкіна війна була, вночі їхала до них підмога. І вони почали еб... (перестреливаться) зі своїми. З підмогою своєї. Росіяни з росіянами. Перебили один одного", - розповів військовий так званої"ДНР".

При цьому, через відкриття вогню по своїх, окупантів викликають на допити. Один з таких застрелив відразу 75 осіб серед місцевих і своїх.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Наприкінці розмови бойовик висловився про російську пропаганду, яка переоцінює окупантів.

"На все що вони здатні. Ці якути на все здатні" - говорить він.

Нагадаємо, що британці знову прийдуть на допомогу Україні, прихистять і навчать понад 10 тисяч військових ЗСУ

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський знову прокоментував втрати української армії

Також, Борис Джонсон представив Путіна в образі жінки, так було б простіше всьому світу