Зараз ще одна тема в Україні є "топовою", якщо це можна так назвати. Жителів цікавить, чи варто чекати черговий наступ окупантів з боку Білорусі.

Відповідь на це питання стосовно терміну дав військовий експерт Олександр Мусієнко під час ефіру "єдиний марафон".

За його словами, станом на сьогоднішній день у Білорусі немає сил для наступу, а кількість мобілізованих все ще не змінюється. Однак, радіти рано-все може змінитися в будь-який момент.

Олександр Мусієнко, фото: скріншот з відео
Олександр Мусієнко, фото: скріншот з відео

На даний момент чисельність армії Білорусі становить 5 тисяч чоловік, чого звичайно ж недостатньо для повноцінного наступу, але, в будь-який момент може статися так, що їх посилять ще й російські війська. Українці вже бачили подібне за кілька днів до вторгнення, що сталося 24 лютого, але тоді путіну не вдалося умовити Олександра Лукашенка.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

"Зараз за різними оцінками присутні близько 5 тисяч військових, їх кількість істотно не збільшилася. Зараз побачимо протягом наступних тижнів, чи до 15 липня буде зростати ця кількість в результаті мобілізаційних підготовки резервів. Від цього буде залежати багато в чому, як ситуація буде розвиватися далі",- зазначив Олександр Мусієнко.

Лукашенко і путін, фото: вільне джерело
Лукашенко і путін, фото: вільне джерело

Якщо в Білорусі зважаться на такий крок, то це лише значно прискорить падіння диктаторських режимів в цих країнах, так як крок невиправданий.

Нагадаємо, що Путін захоплюватиме Молдову: у Міноборони пояснили, чого хоче домогтися диктатор

Раніше повідомлялося, що українці майстерно знущаються над орками в Херсонській області: відразу і не помітиш

Також, Віталій Кім проговорився про те, чи хотілося все кинути через злість на окупантів