Росіяни черговий раз пробили дно. Називають причину смерті окупантів не війна в Україні, а за станом здоров'я. "Відмінна" відмовка, щоб перестати виплачувати гроші близьким.

Кадри прощання з російськими окупантами миттєво розлетілися по Інтернету, і користувачі почали жартувати над тим, що відбувається. Тобто росіянам плювати не тільки на життя українців, а й на своїх громадян, які загинули воюючи ні за що.

Справа в тому, що 29 червня в російському місті Дагестанські Вогні пройшло прощання з окупантами, які загинули на війні в Україні. Під час цього заходу виступив мер Джалалутдін Алірзае, і як це практично завжди буває у росіян, не обійшлося без конфузів.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ті, хто склав свою голову, повернулися на нашу Батьківщину, але загинули", - сказав мер, проте швидко виправив себе, заявивши, що солдати "померли за станом здоров'я".

Практично відразу після цього запис обірвався, і невідомо як місцеві жителі відреагували на таку специфічну заяву міського голови. Родичам загиблих має бути вкрай прикро через це, адже їхні близькі поїхали «захищати Батьківщину», як вони кажуть у своїй пропаганді, і після цього мер робить подібні заяви.

В черговий раз вони пробили дно, і довели, що людські життя для них нічого не варті.

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що за весь час повномасштабної війни було ліквідовано понад 35 тисяч російських окупантів, і з кожним днем це число продовжує зростати. Однак влада намагається всіляко приховати це, і постійно розповідають казки про те, що втрат просто немає.

Нагадаємо, що в Херсоні окупанти вкрали металеві "їжаки" і замінили дерев'яними: під стать фанерним білоруським танкам

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк назвав дві причини перемоги ВСУ військовим шляхом

Також, ракетні удари не завадять контнаступленню: вже знайдено рішення