Стало відомо про те, що прославився в Україні окупант повернувся додому. "Чмоня" раптово опинився в списках на обмін після 4 місяців полону.

Відео з ним з'явилося в мережі днями, і там можна помітити його участь в перекличці перед звільненням.

Весь інтернет знає його на прізвисько "Чмоня", але звуть його насправді Андрій Рязанцев, і він педагог з окупованої Горлівки. Борець за "русский мир" вирушив воювати проти українського народу, проте тривало його протистояння недовго.

Чмоня, фото: вільне джерело
Чмоня, фото: вільне джерело

Герой мережі потрапив у полон через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення, 1 березня. 28 червня відбувся черговий обмін військовополоненими, і в результаті цього окупанти повернули 16 військовослужбовців і одного цивільного. Російська сторона отримала назад 15 своїх бойовиків, і серед них був "Чмоня".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Про Андрія Рязанцева відомо не так багато. Йому 37 років, він житель Горлівки. До своєї "військової кар'єри" працював педагогом. На війну потрапив після оголошеної в так званій "ДНР" мобілізації, вступивши в мотострілецький підрозділ бойовиків.

Чмоня, фото: вільне джерело
Чмоня, фото: вільне джерело

Популярність в Україні заробив практично миттєво через свій зовнішній вигляд. Саме так виглядають російські окупанти-старий одяг, заправлена курточка в штани, а також розгублений вираз обличчя. Одним словом - типовий Чмоня.

Чим займеться після повернення додому Андрій Рязанцев - невідомо, однак, існують величезні сумніви, що захоче знову воювати проти українців. Чотири місяці він перебував у полоні.

Нагадаємо, що Михайло Подоляк відповів на закиди Пєскова закінчити війну до кінця доби

Раніше повідомлялося, що українка показала шлях порятунку з окупованого Херсона через Крим: 3000 км і можна спати спокійно

Також, глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін пообіцяв вдарити по центрах прийняття рішень, але вже не українським