В Україні триває повномасштабна війна-понад 120 днів, пішов п'ятий місяць і це після 8 років від початку збройного вторгнення на Донбасі.

Кожен день гинуть мирні жителі, воїни ЗСУ віддають свої життя за нашу свободу... росіяни цю війну підтримують і дуже радіють в інтернеті при черговому ударі по ТРЦ, житлових будинках і так далі. А нас в цей момент заспокоює те, що за весь цей час вдалося зробити "хорошими" більше 35 тисяч російських солдатів.

Зруйнований Маріуполь. Фото: Youtube
Зруйнований Маріуполь. Фото: Youtube

Але ми звернемо увагу на південь України. Херсонська область перебуває в окупації вже тривалий час, але жителі цього регіону продовжують чекати ЗСУ. І наші хлопці рухаються в цьому напрямку, повільно, але вірно через особливості місцевості.

А зараз же в TikTok з'явилося кумедне, коротке відео з Херсона з "визволителем", над яким познущалися місцеві продавці. Спочатку можна нічого не зрозуміти, але якщо придивитися - їм віддають продукти в синіх і жовтих пакетах, які складають прапор України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Після перемоги хочу відвідати Херсон, ніколи там не була", "Кожен день у мене одне питання до дядька в ЗСУ - як там Херсон, скоро?", "Щось я давно на ринку не була, там таке чудять", - . пишуть користувачі в коментарях.

@olgam2705

Херсон 26 червня 2022 р

♬ будем снідать - jockii druce

Нагадаємо, Даніель Салем запропонував "квартиру" в Херсонській області з видом на перемогу: "Перша здача"

Як повідомляв "Знай.ua", як з'явився страх всіх диверсантів - "паляниця": жоден росіянин не проходив навіть до війни

Знай.ua писав, зірка "Ліги сміху" Ігор Ласточкін показав зруйновані окупантами будинки і дітей, що грають на руїнах: "Моторошно"