Столиця України тільки почала відходити від військового вторгнення рф, яке припало на 24 лютого 2022 року, як на Київ знову полетіли ракети від росіян в житлові будинки.

У зв'язку з цим багатьох жителів нашої країни цікавить питання того, чого чекати столиці в липні-серпні 2022 року.

Є люди, яким Всесвіт трохи більше відкритий і вони можуть попередити звичайних людй про майбутні події. За це взявся нумеролог і таролог Владислав Грицай.

Владислав Грицай
Владислав Грицай

Експерт подивився ситуацію по ракетні удари на другу половину липня-серпень 2022 року.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Можуть бути спроби і, на жаль, пропуски... Купол, Сила... Знову випадає карта" Сила", тобто Київ під захистом. Під дуже сильним. Київська земля просякнута... Київ не може так просто бути взятий...", заспокоює експерт.

Владислав підкреслює, що, на жаль, ментально бувають ситуації, які можуть бути відкупом. Це про людський фактор більше. Однак в цілому, Київ завжди був, є і буде під потужним захистом.

Нагадаємо, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України почалася: "Виповнюється пророцтво".

Раніше ми повідомляли, що Лукашенко готується зрадити путіна у війні з Україною, загибель буде миттєвою.

Також стало відомо, що тарологиня відповіла, чи віддасть Україна під керівництвом Зеленського якісь території.