Після обстрілів Києва, в російських пабліках коментували - від побажання "м'якої посадки", до заперечень, що обстріл взагалі не відбувся.

Знову "виліз" сепаратист і зрадник Олег Царьов, та поніс чергову маячню про "ілюзорність" світу. Видається, що зрадник вирішив нагадати про своє існування, озвучивши нову методичку пропагандистів. Царьов пише, що сьогоднішній обстріл Києва – це "показова демонстрація сили з боку рф".

Потрапляння російської ракети в багатоповерхівку, Київ. Фото: скриншот КДДА
Потрапляння російської ракети в багатоповерхівку, Київ. Фото: скриншот КДДА

Немає ударів по Міністерству оборони, Офісу Президента, Верховній Раді. Обстріли Києва поки що більше схожі на демонстрацію. Росія демонструє свою здатність вдарити по будь-якому об'єкту в Києві. Київська влада у відповідь демонструє свою здатність створювати медійні фейки. сепаратист Царьов

Також зрадник вирішив поміркувати про ілюзорність світу, та розповів (тут чисту правду), що "реальність може боляче стукнути по голові на відміну від ілюзії". Імовірно, що Царьов з власного досвіду знає, як це занадто довго знаходитися у світі примарних ілюзій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Воронка від влучання біля дитячого садка. Фото: скриншот КМДА
Воронка від влучання біля дитячого садка. Фото: скриншот КМДА

Нагадаємо, 26 червня, рашисти здійснили удар по Києву. Ракети влучили в дитячий садочок та жилий будинок, зайнялась пожежа, декількох людей вдалося врятувати, точну кількість загиблих не оголошують до розбору завалів.

Скриншот повідомлень
Скриншот повідомлень

Нагадаємо, ми писали, що лукашенко може відправити до України близько 15 тисяч білоруських військових.

Як повідомляв "Знай.ua" у ГУР відповіли, чи може Білорусь самостійно напасти на Україну і як це відіб'ється на правлінні диктатора.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ успішно знищили командний пункт окупантів в Ізюмі.