Олексій Арестович став народним заспокійливим для всіх українців. Звичайно, зараз його "слава" трохи згасла і деякі відчувають легке роздратування через те, що нібито його слова не збуваються.

Але нюанс тут в тому, що ці "деякі" просто не зовсім вміють слухати те, що говорить радник глави ОП Єрмака. А сам Арестович не сильно переживає від легкого згасання народної любові і сам охоче жартує про "ще 2-3 тижні". Цим він займався і в той момент, коли був співведучим блогера Олексія Дурнєва у відомому шоу на YouTube.

Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.ua
Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.ua

У якийсь момент чоловіки вирішили поспілкуватися зі звичайними людьми в додатку "Чат рулетка". Там були всі: і діти, і військові ЗСУ, і житель Криму, і навіть один росіянин.

В ході цих розмов Арестович розповів певні подробиці про події на фронті.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

2 дівчини висловили свої переживання з приводу своєї розмови з одним чоловіком. Він знаходиться біля зони бойових дій і вважає, що його місто скоро окупують.

"Якщо потрапите на нього знову, то скажіть йому, що нічого не буде більше окуповано, все. Ця історія закінчилася, не варто боятися",- сказав Арестович.

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube
Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

Потім послідувала розмова і з військовим Євгеном із ЗСУ, який знаходиться десь в Харкові. Він запитав у Арестовича, яка ситуація зараз в Балаклії і коли вона звільниться.

"Важко сказати, але те, що вони перекидають туди війська свої і відбудовують фланг, то вони побоюються, що ми скоро туди дійдемо, а ми близько. Перспектива там точно є, не залишимо, заберемо",- ділиться радник ОП Єрмака.

Олексій Арестович спілкується з військовим, скріншот з відео
Олексій Арестович спілкується з військовим, скріншот з відео

В ході спілкування з росіянином з'ясувалося, що жителі рф очікують на допомогу від України. Але не ту, про яку всі могли б подумати, адже вони звинувачують Зеленського в цій війні. Чоловік сказав, що все сталося через заяви президента України про те, що наша країна виходить з Мінських угод.

"Ну, я його посварю",- віджартувався Арестович

Тепер на росії все дорожчає і навіть пропало зерно. Але він нормально ставиться до того, що путін краде зерно в України: "Жити ж якось треба... Навіть у братнього народу крадемо".

Нагадаємо, що Олексій Арестович заявив, що планує йти в президенти: "Коли я стану, такі питання будуть вирішуватися швидше".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович зізнався, що його життя висіло на волосині з початку війни з рф: "Негідники з Офісу Президента".