Блогер і журналіст Олексій Дурнєв став знаменитий після його відомого шоу на телеканалі ТЕТ "Дурнєв +1". Потім слава хлопця з Маріуполя трохи згасла і засяяла з новою силою в YouTube-шоу "Дурнєв смотрит сториз".

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію суверенної України проєкт змінив назву на "Дурнєв дивиться сторіс Zombi". В крайньому випуску співведучим Льоші став українськиїй заспокоювач Олексій Арестович.

Олексій Арестович і Михайло Подоляк, скріншот з відео
Олексій Арестович і Михайло Подоляк, скріншот з відео

З перших хвилин випуску Дурнєв висловив надію, що раз у радника глави ОП України знайшовся час на розважальне шоу, значить справи на фронті рухаються успішно.

"Звичайно... З'явився час і натхнення. Давайте я вам відкрию страшний секрет? Насправді, Льоша писав мені на перший або другий день війни, але я тоді був трохи зайнятий питанням, виживу я чи ні. І ось, коли це питання прояснилося, я приїхав сюди, тому що стало зрозуміло, що я ще протягну деякий час",- сміється Арестович.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа
Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа

Першою на черзі в перегляді сторіз була Вікторія Боня-російська телеведуча, модель і ексучасниця реаліті "Дом-2".

Дурнєв, звичайно, поцікавився у Арестовича, чи знає радник голови ОП Боню.

"Одразу пояснюю, я ж старий... По-друге, я випав з усього контексту давно. У мене коло спілкування - або негідники з Офісу Президента, або військові",- знову жартує Олексій.

Нагадаємо, що Олексій Арестович поділився хорошими новинами про оборонний Альянс і Україну.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Дурнєв готовий особисто забрати життя у путіна, а якщо не вийде, то гарненько відмутузити.