У Росії патріарх РПЦ Кирило, який благословив на вбивства в Україні, несподівано впав

Про це повідомляти ТГ-канал "Інсайдер".

Церква РПЦ. Фото: скрин відео
Церква РПЦ. Фото: скрин відео

Як відомо, російський патріарх Кирило благословив військових на війну проти України після літургії на свято Торжества Православ'я в Москві. Він подарував ікону командувачу росгвардії Віктору Золотову.

За даними ВВС News настоятель УПЦ МП митрополит Онуфрій засудив війну Росії проти України і вимагає припинити її. Онуфрій звертався до Кирила попросити Путіна припинити війну. Російські війська знищили більше десяти храмів УПЦ МП в Україні, ще десятки пошкоджені.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Подія сталася 25 червня в російському місті Новоросійськ. Він провів освячення храму на честь святих Петра і Февронії. Божественну літургію очолив патріарх Кирил. Він послизнувся і впав. Священики та охорона підбігли до нього, щоб надати допомогу і підняти священнослужителя.

Крім того, британський уряд вніс Патріарха Кирила до списку санкцій за його підтримку військової агресії в Україні.

Скрин. Фото: t.me/insiderUKR/35337
Скрин. Фото: t.me/insiderUKR/35337

Нагадаємо, священник розповів, як людина може стати святою.

До слова, Патріарх Кирил назвав права людини єрессю.

Раніше ми писали, що патріарх Кирило наробив галасу в "Однокласниках"