Російські спецслужби ведуть справжню війну і погрожують розправою іноземним торговцям боєприпасами, щоб Україні не продавали 152-мм снаряди. Про це пише видання The Washington Post.

Російські спецслужби погрожують розправою торговцям снарядами, щоб ніхто ні в Європі, ні в Африці чи Азії не продав Україні 152-мм снаряди, яких не вистачає ЗСУ.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Тебе ліквідують, якщо хоч щось продаси в Україну",- такі погрози від росії отримав неназваний західний торговець боєприпасами.

Варто відзначити, що дефіцит снарядів в Україні був спеціально створений Росією. На це знадобилися роки. Росія завдавала ударів по складах в Україні і постачальникам боєприпасів за її межами і вже тоді готувалася до повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Вибух складу з боєприпасами. Фото: скрін youtube
Вибух складу з боєприпасами. Фото: скрін youtube

Так, починаючи з 2015 року і по 2018-й вибухнули артсклади у Сватові, Балаклії, Калинівці, Ічні. У випадку з Калинівкою вже встановлено, що підрив був влаштований за допомогою вибухового пристрою. Всі інші інциденти поки що розслідуються. Очевидно, що вже тоді Росія будувала плани про масштабне вторгнення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS: "Літо буде спекотним для російських окупантів".

Також наш портал повідомляв, "тільки для оборони": після відвідин Ірпеня в Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт "прояснилося" щодо українців.

Крім того, ми писали, Служба безпеки України вирахувала чергового колаборанта, любителя "русского міра": підозрюють екснардепа від "Партії регіонів".