Як відомо, Путін любитель розкоші. Йому потрібно всього побільше, і як можна краще. Зараз же журналісти дізналися про його карельську дачу.

Опубліковано матеріал на порталі The Guardian.

У ЗМІ називають цю споруду його "рибальською хатиною", досить скромно, але насправді, там все просякнуте розкішшю і грошима. Грошима простих росіян, які постійно платили податки.

путінська дача, фото: вільне джерело
путінська дача, фото: вільне джерело

Навколо будинку Путін наказав звести комплекс з мармуровими підлогами, приватною пивоварнею, а також біде за 10 тисяч доларів. Багате життя вона інша.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

По сусідству знаходиться його Садовий будинок, і декорований він напівдорогоцінними лазуритом і лабрадоритом. Геммологи стверджують, що ці камені мають цілющі властивості, знімають занепокоєння і стрес.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Плани поверхів, креслення і схеми дизайну інтер'єру показують, що будівництво сусіднього садового будинку з шістьма спальнями почалося в 2021 році, тобто процес все ще йде. Знаходиться цей притулок російського диктатора в глибоких лісах Карелії.

Представники Кремля всіляко заперечують, що президент Росії хоч якось пов'язаний з цим об'єктом, і кажуть, що у нього нічого подібного немає. Однак, як ми знаємо, в Кремлі не можна довіряти навіть собі, і всі слова, які ллються з вуст чиновників - не більше, ніж брехня.

Палац Путіна, скріншот: Youtube
Палац Путіна, скріншот: Youtube

Цікаво, як буде проходити будівництво з урахуванням міжнародних санкцій. Тут він теж скористається "імпортозаміщенням"?

Нагадаємо, що жорсткі бої на" Азоті " і втрати ЗСУ в Сєвєродонецьку: австрійський аналітик Тому Купер про ситуацію на передовій

Раніше повідомлялося, що в Києві в рази поліпшили ППО, створена ешелонована система захисту: що це означає

Також, Сергій Кислиця висловився про незаконну участь Росії в ООН, рішення не виносили на голосування