Чергове перехоплення розмов окупантів свідчить, що загарбники бояться, що їх стиснуть у кільце, а прикривати нікому, бо ззаду самі алкаші та силовики.

В ГУР оприлюднили розмову загарбників. Один розповідає іншому, яка ситуація на фронті. Швидше за ьвсе обидва служили на одному напрямку, бо знають поточну ситуацію. Загарбники обговорюють поточне становище на лінії фронту.

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube
російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

Один зі рашистів намагається з’ясувати, чи збираються їх міняти на передовій і розповідає, що боїться оточення з боку ЗСУ. Співрозмовник відповідає, що нібито збираються міняти.

За відчуттями скоро в кільце нас візьмуть. З усіх фронтів обходять. Ми рухаємось вперед, а нас збоку обходять. І схід, і захід. Всі в одному місці зібралися розмова окупанта

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він пояснює, що у трьох кілометрах, де вони раніше стояли, "хохли" вже отаборитися. Окупанти побоюються, та не знають, що їм робити, але сподіваються, що ззаду їх мають прикривати "силовики та алкаші".

Коли його знайомий запитує, хто ззаду залишився із рашистів, відповідає: "Силовики, алкаші. Хорошого нічого немає".

Нагадаємо, раніше ми писали, що американський військовий експерт закликав Захід бути більш чуйними, живуть у безпеці завдяки українцям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти почали розбирати на частини залишки бойових танків, заробляють як можуть.

Також "Знай.ua" писав, що воїни ЗСУ вдарили по острову Зміїний, окупанти зазнали значних втрат.