Французький президент Еммануель Макрон запам'ятався українцям своїм умінням тріпати язиком по телефону. Особливо він любить це робити з диктатором путіним.

Але, коли ми думали, що Макрон ас тільки в телефонних розмовах, він переплюнув і це, коли заявив, що Україні слід було б "поступитися деякими своїми територіями, щоб зберегти обличчя путіна".

Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео
Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео

Такі промови президента Франції неймовірно обурили всіх українців, в тому числі і Володимира Зеленського, якому він це і заявив.

16 червня до Києва, за даними агентства Bloomberg, зібралися приїхати канцлер ФРН Олаф Шольц, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі і наш солодкий друг, президент Франції Емманюель Макрон.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Українці не могли обійти таку подію стороною і вже висувають свої пропозицію щодо візиту до столиці України. Хтось пропонує відібрати у Еммануеля телефон, а більш зацікавлені закликають всіх свідомих журналістів відправитись до Макрона і запитати, яке місто Франції він збирається віддати росії і путіну.

@greenkinng

ой,чую так і буде👁👄👁#zelenskiy #ze #vladimirzelenskiy #zelenskiy_official #ukraine #украина #зеленский #владимирзеленский #fun #on #макрон #эмануэльмакрон #президент #франция #хочуврекомендації #україна #макронский #macron #emmanuelmacron #france #ukraine

♬ оригинальный звук - 🐺

У коментарях українці не стримуються:

"Нехай через Маріуполь їде", "Паризька Народна Республіка, ми з вами", "А може викласти йому Алею Слави з телефонів?", "Можна віддати всю Францію і я буду спокійна", "Віддайте його путіну", "Не просто місто, а 20% своєї території. З боку теплого моря або холодного океану?"...

Нагадаємо, що Еммануель Макрон знову розлютив українців своєю заявою.

Раніше ми повідомляли, що "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська у Франції публічно тикне Макрона в злодіяннях росіян.