Минув місяць з моменту, як українські військовослужбовці, прикордонники, представники Національної поліції вийшли з "Азовсталі" після кількох місяців героїчного протистояння з рашистами, які розпочали повномасштабну війну 24 лютого 2022 року.

З того моменту дуже мало звісток було, стосовно воїнів України-відомо, що вони знаходяться в тимчасово окупованій Оленівці, Донецька область. А зараз пропонуємо подивитися невеликий фрагмент з сестрою командира морпіхів Сергія Волини.

Сергій Волина написав лист Папі Римському, фото: УП
Сергій Волина написав лист Папі Римському, фото: УП

Вона розповіла, як у 5 класі він пішов на розбірки зі старшокласниками.

"До мене почали чіплятися старшокласники. Я була в 8 класі, мій брат в той час був - 5 клас. Це зовсім маленька дитина ще. Він не побоявся і сказав: "Приберіть руки від моєї сестри". Вони на нього так поглянули і подумали... ну цікаво... ви уявіть собі просто це. Якщо це перенести на життя, то це дійсно такий вчинок, який показує, що цей стрижень сталевий і характер були з самого дитинства", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Сергій Волина. Фото: Facebook
Сергій Волина. Фото: Facebook

Зараз всі українці моляться і сподіваються на те, що незабаром і Сергій Волина, і інші захисники з "Азовсталі" повернуться додому - живими і неушкодженими.

@kyiveastside

#волина

♬ Experience (Piano e Violin) - Pietro Scichilone

Нагадаємо, Андрій Білецький зробив термінову заяву про воїнів "Азова", які перебувають у полоні: "Найближчим часом"

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ Михайло Попов хотів одружитися на красуні, вийшовши з "Азовсталі", але війна знищила плани: "Був фортецею і силою"

Знай.ua писав, дружина загиблого українця шокувала покаранням для вбивці - вся країна в сльозах від гордості