Близько трьох тижнів тому українські військовослужбовці, представники Національної поліції, прикордонники, яких усіх можна об'єднати в два слова - захисники "Азовсталі" - вийшли з території заводу після більше двох місяців героїчного протистояння, будучи в оточенні.

З тих пір не можна ні на день залишати їх без уваги-слід говорити, писати про цю проблему, щоб чоловіки і жінки, які опинилися на території "ДНР", повернулися додому живими і неушкодженими.

Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео
Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео

У мережі з'явилося відео з жінкою, яка стала дружиною загиблого українського воїна, згодом - дружиною вбитого мирного жителя. Вона знаходиться в суді, в якому проходив процес над вбивцею її улюбленого громадянина.

На вашу думку, яка адекватна міра покарання може бути особі, яка вбила вашого чоловіка?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

— Я думаю, що довічне ув'язнення. На мою думку - увічне.

Заявила вона, однак згодом додала те, через що прокидається гордість за українців

— Але, якщо його обміняють на наших маріупольських захисників, хлопців "Азовсталі", я не буду проти. Я буду за!

Дружина загиблого українця, скріншот: TikTok
Дружина загиблого українця, скріншот: TikTok

"Я плачу разом з вами😭 яка ви сильна жінка", "Велика повага жінці, щоб живі жили!", "Яка мудра жінка, навіть душевний біль втрати не затьмарила її розум", - пишуть користувачі в коментарях.

@infosich2

#зсу #солдат #українськийтікток #україна🇺🇦

♬ оригінальний звук - ІнфоСіч2

Нагадаємо, де зараз знаходяться захисники Азовсталі і що їх чекає, таролог дала чітку відповідь: "Буде операція... ВСУ знають"

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ Михайло Попов хотів одружитися на красуні, вийшовши з "Азовсталі", але війна знищила плани: "Був фортецею і силою"

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова заспівала про нестерпний біль кожного українця, який випробував на собі окупацію Росії: "Азовсталь - це все ми"