Українські герої цілодобово обороняють наш з вами спокій на передовій. Вони можуть цілодобово обходитися без сну, аби люди провели мирно цей день.

Такої ж стратегії дотримуються і Княжі мисливці. Публікація про них була опублікована на сторінці угруповання об'єднаних сил України в соціальній мережі Facebook.

Хлопці жартома називають себе "мисливцями за ворогом", однак, смішного тут вкрай мало. Справа в тому, що за допомогою спеціальної військової техніки їм вдалося знищити практично цілий батальйон російської техніки. Також, колосальні втрати у загарбників в особовому складі.

Зовсім не дивно, що вони бояться вступати в бій зі Збройними силами України, адже прекрасно розуміють, що живими вони не виберуться з України.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Княжі мисливці - як на підбір: вправні, лихі, запальні і гуморні. Зізнаються, що часто сперечаються і не можуть поділити право здійснити пуск, адже чергова знищена "здобич" – мрія кожного з них" - йдеться в повідомленні під постом.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Знищити мета це ще половина справи. До цього потрібно виконати велику роботу - відстежити і знайти окупантів. Всім потрібні відповідні навички, час, і що найголовніше - терпіння. Після того, як їм вдалося це зробити, то всіх переповнюють емоції. Ці почуття неможливо передати, їх потрібно випробувати.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Знищуємо, знищуємо і будемо знищувати ворога! З нашою підтримкою нашій піхоті легше бореться! Переможемо, все буде-Україна!"- кажуть українські захисники.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів тільки один окупант

Раніше повідомлялося, що дружина порадила чоловікові-окупанту покалічити себе на війні: інакше додому живим не повернеться

Також, в м'ясокомбінаті окупованого Мелітополя гниють Російські тіла - катастрофічно не вистачає холодильників