Відомий український екстрасенс розповів українцям, чого чекати у червні. Війна продовжується, і про закінчення говорити ще зарано.

Макс Гордєєв на своїй сторінці в Instagram оприлюднив прогноз на місяць, та зауважив, що багато людей знаходяться у постійному інформаційному полі війни, що шкодить не лише їм, але й Україні.

Макс Гордєєв. Фото: Instagram
Макс Гордєєв. Фото: Instagram

1. Повернуться до життя, почати щось робити

Екстрасенс зазначив, що вже пора виходити з такого стану, та повертатися до життя. Він зазначив, що у міста, в яких наразі спокійно, вже можна повертатися з-за кордону. На думку Гордєєва захід, центр та південь — знаходитимуться у відносному спокої. Якщо українці вже готові повернутися в Україну, в ці регіони, то це вже можна робити.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

2. Фронт

Ситуація на фронті в підвішеному стані. Друга карта, яка випала щодо стану фронту - це смерть. Вона означає, що буде ще достатньо багато смертей наших воїнів. Але в підсумку випала — Сила. Це чудова карта, яка показує, що воїни України сильні духом, і це явна ознака перемоги.

Макс Гордєєв застеріг не слухати пропаганду та вкиди від російських окупантів, вони хочуть залякати та розхитати ситуацію в країні.

3. Економіка

Економіка буде знаходитися у порядку. Він закликав повертатися до життя, починати робити та допомагати Україні, та її економіці. В цілому ж червень дасть можливість зрозуміти чи тим ви займаєтеся чи можливо зараз краще займатися чимось іншим.

4. Смерть путіна

Щодо смерті російського диктатора, то Гордєєв передбачає, що реальність того, що путін помре у червні є, але вкрай низка. Здоров'я путіна - в зоні ризику.

5. День Орків

Окремо Гордєєв зупинився на дні Орків, який наступить 12 червня. За словами Гордєєва, у цей день можливі провокації та посилення нападу, підступні дії з боку росії.

6. Пальне

Щодо ситуації з пальним, то в Україні ситуація буде не покращуватися, а навіть погіршуватися.

7. Курс валют

Екстрасенс заявив, що щодо валют - в червні стабільності наразі не буде.

8. Чи буде голод в Україні

На переконання Гордєєва голоду в Україні не буде. Ми стрімко і вірно йдемо вперед. "Тупі чутки про голод вони нас не стосуються", - підкреслив езотерик. Він закликав не скуповувати консерви та сіль, та не ототожнюватися росіянам, які билися за пачку цукру.

Нагадаємо, раніше ми писали, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів про контрнаступ ЗСУ, та хто допоможе перемогти українцям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи пророкують сприятливий період для трьох знаків зодіаку в найближчі місяці.

Також "Знай.ua" писав, що українцям дали однозначну відповідь чи буде дефіцит рослинної олії слідом за гречкою і сіллю.