До війни улюбленою справою Романа була музика та робота в Національній опері. Зараз для захисника з 30 ОМБр кардинально все змінилося.

З Національної опери України — в окопи, а замість музичного інструмента — в руках автомат. Киянин Роман відколи почалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію України залишив улюблену роботу та став на захист держави. Про це розповідають у Міноборони.

Український воїн. Фото: Facebook
Український воїн. Фото: Facebook

"У мене погана спадковість. Я б не зміг всидіти на місці, коли в країні таке відбувається. У мене дід - бандерівець",

- жартує чоловік.

Раніше Роман грав у оркестрі в опері і був задоволений своєю роботою. Мав творче життя сповнене класичної музики, сучасних творів. Він закінчив Національну музичну академію України ім. П.І. Чайковського, та замість тромбона взяв до рук автомат, щоб захищати культурні надбання держави.

"Я б не зміг спокійно сидіти вдома, коли в країні війна. Порадився з дружиною 26-го лютого. Вона мене підтримала. Я сміливо змінив інструмент у руках. Звичайно, я сумую за репертуаром театру. Скажу так: закордоном одну оперу готують понад 3 місяці, після чого вона йде весь сезон. У нас же кожного дня можна бачити різні вистави, які будуть приголомшливі, бездоганно відіграні. Хотів би пограти, але нема такої змоги. Тут інша музика та інструмент. Вони грають різні акорди. Все ж музика - війни - мінорна",

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

- ділиться думками захисник.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під Херсоном окупантів почали використовувати за призначенням, збирають полуницю за гроші у місцевих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ангела Меркель вперше з 24 лютого вирішила подати голос і навіть не заступилася за свого друга путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський розповів, чи будуть ЗСУ обстрілювати території агресорів за допомогою американської зброї.