Президент України Володимир Зеленський в черговий раз висловився про умови припинення війни. Світу пора перестати загравати з Російською Федерацією.

Таку заяву було зроблено під час традиційного звернення до українського народу на 92-й день війни.

За словами Володимира Зеленського, війну можна було б вже припинити, однак, світові лідери обрали інший варіант розвитку подій - вони заграють з Росією.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Катастрофічне розгортання подій все ж можна було б зупинити, якби світ поставився до ситуації в Україні як до своєї ситуації. Якби сильні світу не загравали з Росією, а реально натиснули заради припинення війни".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вже скільки тижнів Європейський Союз не може затвердити шостий пакет санкцій проти агресорів, і це лише грає їм на руку. Вони і далі творять злочини як на світовій арені, так і в Україні.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

У цьому пакеті мова повинна піти про блокування російської Банкової системи, а також ембарго на нафту.

Тривалий час ми також змушені боротися з тим, щоб світ надав ЗСУ необхідну зброю для битви. Без нього перемогти російських окупантів практично неможливо. Але, чомусь світ продовжує тягнути з цим питанням, і тим самим, підіграє Російській Федерації.

Як тільки зброя надійде, почнуться більш посилені бої, і українська сторона почне контрнаступ, звільняючи наші території. Перемога все одно буде за нами.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що українські військові хірурги провели операцію, яка не має аналогів у світі-воїни вже ходять по палаті

Раніше повідомлялося, що 6 пострілів на хвилину, Генштаб ЗСУ показав гаубиці FH70 які вже воюють в Україні проти російської армії

Також, астролог зробила розклад на Червень для України: один з найскладніших місяців війни, люди у відчаї