Олексій Арестович радник глави Офісу президента повідомив у своїй розмові з опозиційним правозахисником з рф Фейгіним, що окупанти зайшли у місто Лиман.

Для них у школі на дошці місцеві мешканці залишили повідомлення, у якому пообіцяли повернутися та зробити так, що окупанти пошкодують що не здохли раніше. Фото парти шириться мережею, його розмістили у побілку телеграм-каналу ДвіЩ.

"Свиноруси! Знайте, що ми повернемося, і ви пошкодуєте, що не здохли раніше", - йдеться у повідомленні на дошці над якою приклеєне гасло з сердечок "Я люблю Україну".

Послання окупантам. Фото: Telegram
Послання окупантам. Фото: Telegram

Штурм лиману окупанти розпочали 23 травня, та три дні намагалися взяти місто під контроль. За словами Арестовича, українські війська тримаються та навіть завдають контрударів з артилерії. Але зберігається загроза оперативного оточення Сєвєродонецька.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обстріл окупантами Лиману Донецької області. Фото: Telegram
Обстріл окупантами Лиману Донецької області. Фото: Telegram

"Російська армія, це треба перевірити, захопила його. При чому те, як вона його захопила, показує, що там дуже талановиті командири, які правильно організували операцію. І це показує зрослий рівень оперативного управління і тактичного вміння російської армії", – розповів Арестович.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Арестович емоційно відповів країнам, які пропонують "поділитися територіями".

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти за три місяці війни довели всьому світу, що вони нічого з себе не представляють, навіть "елітні" підрозділи зазнають втрат.

Також "Знай.ua" писав, що у росії максимально здорожчала сіль та інші продукти.