Україна три місяці чинить опір російським окупантам, які сконцентрували всі свої сили на півдні та сході України.

Воїни ЗСУ знищили російський блокпост разом з окупантами на трасі Лисичанськ-Бахмут, розповів очільник Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай. Диверсанти вирішили, що безкарно можуть окопуватися та закріпитися на українській землі, проте тепер їх навряд зможуть розпізнати. Влучний постріл зміг розкидати частини тіл окупантів на сотні метрів.

Обстріляні міста Луганщини. Фото: Telegram
Обстріляні міста Луганщини. Фото: Telegram

"Було людей 50, їм навіть вдалося закріпитися на якийсь час, навіть якийсь блокпост поставили, але це був ситуативний успіх. Частина ДРГ там залишилася "назавжди". Блокпост розбитий, їх відкинули. Трасу тепер не контролює російська армія", - розповів він.

Дорога на Луганщині. Фото: Telegram
Дорога на Луганщині. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Цей шлях єдиний, який з'єднує Луганську область з іншою частиною України. Рашисти поклали око на цю дорогу, проте, отримавши "по-зубах" деякий час по дорозі можна доставляти гуманітарні вантажі.

Втім, автошлях все ще прострілюється, за словами Гайдая, росіяни роблять максимальні зусилля для окупації області, оборонні позиції ворог нищить щодня. Проте воїни ЗСУ тримають оборону вже четвертий місяць.

Обстріляні міста Луганщини. Фото: Telegram
Обстріляні міста Луганщини. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що Кадиров вирішив з Тікток-загоном напасти на Польщу, забув, що це вже НАТО.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путінський пропагандист "заспокоїв" росіян, а також пригрозив світу ядерним ударом.

Також "Знай.ua" писав, що російські загарбники надіслали ешелон старовинних танків Т-62: "пам'ятка" з'явилася на вокзалі в Мелітополі.