Стало відомо, чого очікувати українцям від війни в перший літній місяць. На жаль, активні бої триватимуть, однак, є і хороші новини.

Розповіла про це відомий український астролог Яна Езотеричка, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі TikTok прогноз на червень місяць. Більш розширений з'явився на її YouTube-каналi.

Робить розклад жінка на картах таро, і першою випала сигніфікатор. Це може позначати якийсь застій в процесах. Тобто, в цьому місяці війна точно не закінчиться.

"Не розвиток ситуацій. Карта дійсно кармічна, і може вказувати на не реалізацію планів, а також на ворогів, які діють таким чином. Це ми побачимо в червні" - каже жінка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Друга карта якраз таки вказує на той факт, що військові дії триватимуть, і агресор завойовуватиме нові території. Третьою стала карта праці, яка показова дійсно. Вказує на те, що людям потрібно багато працювати, незважаючи на триваючу війну. Це потрібно для того, щоб у нас все було добре з продовольством.

Астролог, фото: скріншот з відео
Астролог, фото: скріншот з відео

Величезні питання будуть з грошима, а точніше з їх відсутністю. Але, при цьому, буде постійно створюватися бачення того, що у нас все достатньо, щоб не сіяти паніку на населення.

В результаті, можна зробити висновок, що Місяць буде вкрай складним, і українцям потрібно бути готовими до всього. Але, впадати в депресію не варто, адже ми обов'язково впораємося з усім.

Нагадаємо, що російські окупанти заздрять поставкам зброї Україні: у них на контрасті "молоде м'ясо" без бронежилетів

Раніше повідомлялося, що кількість жертв у Маріуполі перевищило 22 тисячі-радник мера Петро Андрющенко

Також, війна закінчиться, коли Україна відвоює свої адміністративні території-голова ГУР Буданов