Глава Міністерства оборони Російської Федерації Сергій Шойгу зробив ряд нових заяв стосовно ситуації в Україні. Знову роблять вигляд, що все йде за планом.

Про це він заявив ВВВ час засідання Ради міністрів оборони ОДКБ, яке пройшло в режимі онлайн.

Сергій Шойгу, фото: Міноборони РФ
Сергій Шойгу, фото: Міноборони РФ

Сергій Шойгу зазначає, що Росія спеціально сповільнила темп війни, і роблять це для того, щоб "уникнути жертв серед цивільного населення". Вони в такий спосіб, як кажуть, дають їм можливість евакуюватися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Для виходу жителів з оточених населених пунктів оголошуються режими тиші і створюються гуманітарні коридори. Безумовно, це уповільнює темпи наступу, але робиться це усвідомлено, щоб уникнути жертв серед мирного населення" - говорить російський міністр.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Звичайно ж, всьому світу очевидно, чому це відбувається насправді. Вони не справляються зі Збройними силами України, які дають їм сильну відсіч під час зіткнень.

Також, Сергій Шойгу збрехав членам ОДКБ, що російські окупанти не завдають ударів по цивільній інфраструктурі, де можуть розташовуватися місцеві жителі.

Свою "спецоперацію", як вони це називають, росіяни планують проводити до тих пір, поки не будуть виконані всі завдання. Однак, по всій видимості вони самі вже забули, в чому ж спочатку був план.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Вони бояться допомоги, яку надають Україні західні партнери, але, не подають виду, адже у них як завжди "все йде за планом".

Нагадаємо, що Володимир Зеленський поділився планом Б на випадок його вбивства

Раніше повідомлялося, що російські солдати створені для залякування, а не для війни-ГУР МО

Також, російським окупантам не вдасться порушити постачання Логістика продумана до дрібниць