Заступник командира полку "Азов ""Калина" записав відео, він розвіяв міфи російських брехливих ЗМІ та попросив українців набратися терпіння.

Калина розповів, що знаходиться на "Азовсталі", спростовуючи тим самим повідомлення російських ЗМІ, що він вже вийшов із заводу та знаходиться у них під допитами.

Калина, боєць Азову
Калина, боєць Азову

"Слава Україні, сьогодні 85 день війни, я і командування перебуває на території заводу Азовсталь. Триває певна операція, деталі якої я розголошувати не буду. Дякую всьому світу та дякую Україні за підтримку, - сказав Калина.

Наразі триває операція по врятуванню наших воїнів. Просто чекаємо на офіційну інформацію. Деталі будуть трохи пізніше. Калина сказав "побачимось" — значить обов’язково будуть живі!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram
Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram

Рашисти писали, що "Калина" вже давно в них, і його допитують. Так про що ж там може йти мова? Тепер аналізуємо усі їхні заяви про "з Азовсталі всі здалися в полон", "будєт суд над німі" і т.д.

Нагадаємо, що заступниця міністра оборони Ганна Маляр закликала сприймати російські заяви щодо захисників із "Азовсталі", як пропагандистські політичні заяви націлені на внутрішнього російського споживача.

Нагадаємо, раніше ми писали, що родич колишнього депутата-зрадника готував диверсію у східних областях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Італії запропонували власний план закінчення війни в Україні

Також "Знай.ua" писав, що "мобілізовані" з "ДНР" більше не витримують, і готують план втечі, їх називають м'ясом.