Українська мольфарка провела обряд на смерть кожного солдата рф, який прийшов на територію нашої країни.

Переможниця 13 сезону "Битви екстрасенсів" мольфарка Олена Стеценко здійснила обряд, після якого живими з української землі російські окупанти не повернуться. Це обряд на смерть російських солдатів. Ті, хто вбивав, ґвалтував і грабував у Маріуполі, Бучі, Гостомелі, Бородянці і чия нога хоч раз ступила на землю України. Частина обряду мольфарка розмістивши у своєму телеграм-каналі.

Мольфарка. Фото: Telegram
Мольфарка. Фото: Telegram

В обряді вона звернулася до мертвих предків, щоб ті допомогли перемогти російську орду.

"Наші мертві предки заберуть їх з собою, і ніхто не повернеться з українкою землі з російських солдатів, з російського керівництва, які прийшли вбивати, ґвалтувати, проливати кров, знищувати життя", — прокоментувала Стеценко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Мольфарка. Фото: Telegram
Мольфарка. Фото: Telegram

"Російські солдати, ваші рани не будуть гоїтися, кістки не зростатимуться, тіло не буде чинити опір хворобі, а кров не буде зупинятися!",- написала жінка.

Нагадаємо, раніше переговори з росією офіційно на паузі, причин декілька.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловіки в "ДНР" почали шукати способи для того, щоб уникнути прямого зіткнення з українською армією у війні.

Також "Знай.ua" писав, що у МВС заявили, коли Україна відвоює окупований Донецьк та Луганськ.