Пораненим "лнрівцям" діагностують остеохондроз і виразку, щоб не платити компенсацій

Влада квазіреспубліки "лнр" не піклується про те, щоб виплачувати зароблені в боях кошти. Повідомляють, що компенсації сім'ям загиблих і поранених в ході війни з Україною не виплачують, що спричиняє обурення. Про це пишуть у телеграм-каналі ГУР.

З цією метою медичні працівники всіляко "спотворюють" діагнози пораненим. Після лікування поранень і контузій бійці "лнр" отримують виписки, в яких вказано "остеохондроз", "виразка" або інші хвороби, що не передбачають компенсаційних виплат.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

У розвідці повідомляють, що серед "лнрівців" виникає "гостре відчуття несправедливості". Попри те, що пропаганда рф нарощує свою силу, місцеві не поспішають в лави мобілізованих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Враховуючи безповоротні втрати 2 армійського корпусу ЗС РФ, а саме в ньому служать "мобілізовані" з території "ЛНР", ситуація щодо підтримки та сприйняття місцевим населенням війни та подальшої мобілізації значно зменшується", - уточняють розвідники.

Окупант. Фото: Telegram
Окупант. Фото: Telegram

16-17 травня в Луганську пройшли стихійні акції протесту дружин і родичів "мобілізованих" на війну проти України. Біля військової прокуратури Луганську та Ровеньків протестувальники вимагали повернути мобілізованих додому.

Нагадаємо, раніше ми писали, що воїни ЗСУ знищили особливо небезпечного шкідника на полях України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Еммануелю Макрону запропонували віддати частину Лазурного Берега росії.

Також "Знай.ua" писав, що у МВС заявили, коли Україна відвоює окупований Донецьк та Луганськ