Наші герої вражають. Жертвують собою, щоб врятувати інших людей, які опинилися в складному становищі. Цього разу мова піде про одного з таких українців.

Новий пост про українського героя був опублікований на сторінці голови Рівненської обласної державної адміністрації в соціальній мережі Facebook.

1800 мирних жителів. Саме стільки людей врятував житель села Карпилівка Володимир Бричка.

Він допомагав евакуювати дитячий будинок, який опинився в небезпеці через повномасштабне вторгнення росіян на територію України. 52 дітей вивезли з Ворзеля. Там вони близько місяця провели в холоді, без опалення, постійно слухаючи Російські обстріли.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир пережив багато подій та історій, які вкрай цікаво послухати. Досить страшно усвідомлювати, що все це не фільм жахів, і відбувалося насправді з нашими людьми.

Володимир Бричка, фото: Facebook
Володимир Бричка, фото: Facebook

Наприклад, 85-річний пенсіонер на своєму велосипеді три дні втік від війни. Також, загинув один з напарників Володимира, якого спочатку розстріляли окупанти, а потім ще й підірвали.

"Про евакуацію поранених з "гарячих" міст і сіл. Про те, як "Божа рука" вберегла його від ворожих зазіхань. Дивовижний період героїчної і самовідданої допомоги...Та ще дивніше, що 67-річний Володимир Бричка виростив 12 своїх і двох прийомних дітей. У нього... 43 онуки. Він досі возить допомогу військовим і цивільним. Володимир Бричка робить все, що може там, де він є, заради перемоги! Гідний приклад для наслідування, надихаючого і дає віру в майбутнє" - йдеться в повідомленні під постом.

Володимир Бричка, фото: Facebook
Володимир Бричка, фото: Facebook

Нагадаємо, що знайшли 12 загиблих: вигадана Республіка " днр " придумала про загиблих в Драмтеатрі Маріуполя, решта в братській могилі

Раніше повідомлялося, що День пам'яті жертв геноциду кримських татар - 18 травня: як окупанти працюють десятки років за однією методичкою

ТАКОЖ, СБУ перехопили розмову "жадібного" окупанта: з жахом очікує постачання Західної зброї для ЗСУ