Французькому президенту зробили задоволену "вигідну пропозицію" для співпраці з російськими окупантами. Може віддати Лазурний берег Росії, щоб врятувати обличчя Путіна.

Про це висловився відомий український політик Антон Геращенко. Це була його відповідь Еммануелю Макрону, який не так давно зробив пропозицію поступитися своїм суверенітетом заради майбутнього російського президента.

Антон Геращенко. Фото: Telegram
Антон Геращенко. Фото: Telegram

"Є пропозиція до Макрона, можете передати: оскільки росіян дуже багато в Ніцці і на Лазурному березі, віддати Лазурний Берег Росії Путіну, щоб він зберіг обличчя. А нам повернути Крим і Східну Україну. А ми надамо Макрону можливість відпочивати в українському Криму", - прокоментував Антон Геращенко інформацію про те, що Президент Франції Еммануель Макрон закликав Київ пожертвувати суверенітетом України заради збереження"обличчя Путіна".

Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео
Еммануель Макрон, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Про це український експерт розповів під час інтерв'ю ізраїльському "кращому радіо", де обговорювалася тема, чому Франція намагається зараз вийти сухою з води, і хоче те ж саме зробити для Володимира Путіна.

Пропозицію віддати частину українських територій Росії, щоб зберегти обличчя Путіну, французький лідер особисто озвучив Володимиру Зеленському. Після такого, віри у світову спільноту стає тільки менше.

Макрон і Путін, скріншот: YouTube
Макрон і Путін, скріншот: YouTube

"Там десятки мільярдів доларів вкладені в рф. У підсумку французькі компанії ходять, оббивають пороги, кричать: "Давайте з Путіним домовлятися". А вже не вийде домовлятися-вчора було заявлено, що Renault практично націоналізується. Це мільярди доларів", - підсумував він.

Нагадаємо, що Дмитро Гордон назвав терміни, коли трапиться переломний момент на фронті

Раніше повідомлялося, що новий наказ-Міністр оборони Резніков розповів про завдання для захисників Маріуполя

Також, російські пропагандисти готують провокацію з іноземними ЗМІ: проведуть прес-тур окупованими територіями