Історія українського героя, яка в черговий раз змушує пишатися нашим народом. Олександр з побратимами продовжує обороняти наші землі від російського зла.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Генерального штабу Збройних сил України в соціальній мережі Facebook.

Варто відзначити, що зараз величезна частина танків, якими так пишається Російський Оборонпром, тепер воюють проти загарбників. Один з таким танків Т-80 БВМ є і у 93-ї бригади Холодний Яр, і командує ним Олександр.

"До початку повномасштабної війни я був інструктором у навчальному центрі "Десна". По мобілізації потрапив до лав 93-ї. У Десні я їздив на танках Т-64, Т-72. Також там були і танки Т-80, але старі моделі. А це-новітня модель Т-80 2020 року випуску. Вночі тепловізори на ньому добре працюють. Видимість - до 5 кілометрів. На відстані до 3 км взагалі все видно вночі – спостерігаємо іноді, як кабани бігають по полю. Танк, який ми забрали у окупантів, дуже хороший. Він вже став у нагоді під час важких боїв на Ізюмському напрямку" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Український танк, якими володіла бригада, був пошкоджений окупантами. Саме тому було прийнято рішення пересісти на трофейну техніку. Зараз війна ще сильніша, ніж у першій фазі, і за українськими захисниками полюють росіяни, накривають артобстрілами, "градами", мінометами і так далі.

Під Києвом і Сумами окупанти зрозуміли, що взяти нахабством не вийде, і великими колонами вони точно не пройдуть. Саме тому почалися маніпуляції всіма можливими обстрілами.

"Але нас теж просто так не візьмеш. Ті ворожі танки, які ми бачили своїми очима, вже не їздять. Знищували їх на відстані до 4 км. були серйозні танкові дуелі. В один з недавніх боїв ми вистрілили у ворожий танк на відстані 3300 метрів, підпалили йому двигун, після чого з нього пішов чорний дим, а потім здетонував боєкомплект" - продовжив Олександр.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Він обіцяє, що до останнього буде боротися з ворогами, адже йому є заради чого жити - 10-річний син і 11-місячна дочка.

Нагадаємо, що терорист Стрєлков-Гіркін розповів болючу для росіян правду, хто завдав армії рф найбільшої шкоди

Раніше повідомлялося, що український завод планував постачати агресору деталі до літаків і підводних човнів

Також, Швеція прийняла офіційне рішення вступити в НАТО-підтримали парламент і уряд країни