Українців цікавить, чому немає жодного інтерв'ю з полоненими кадирівцями.

Стало відомо, з якої причини до українських блогерів не "доходять" кадирівці. Блогер, який розмовляє з полоненими, Володимир Золкін, який регулярно публікує інтерв'ю з російськими військовополоненими в Україні, розкрив, чому досі не вийшло взяти жодного інтерв'ю з чеченськими гвардійцями.

Блогер. Фото:  Telegram
Блогер. Фото: Telegram

"Насправді ми не можемо поспілкуватися з кадирівцями просто тому, що Росія моментально дає запит на будь-якого кадирівця, який потрапив у полон, і видає замість нього будь-якого українця на наш запит, будь-якому", - підкреслив Золкін.

Він звернувся до українських воїнів:

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Тобто з одного боку, коли ви берете будь-якого кадирівця у полон, це джекпот. Це миттєва гарантія того, що нам видадуть будь-яку нашу людину, яку ми запросимо. Миттєва гарантія. А з іншого боку, там немає таких запитань, як на російських полонених. Потрапив у полон, не потрапив у полон, чи пропав безвісти, там все знають одразу"

Нагадаємо, раніше ми писали, що українські бійці вміло знищили склад з боєприпасами ворога, навівши артилерію точно на ціль.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Михайло Федоров показав, як у росії реагують на смерть окупантів їхні близькі, зовсім не сумують, та ще й хизуються, що в інший війнах люди гинуть.

Також "Знай.ua" писав, що головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний розповів, що для нього означає перемога, а також розкрив деякі подробиці протистояння на полі бою.