14 травня всі харків'яни, та й українці отримали приємні новини про те, що ЗСУ пішли в контрнаступ на Ізюмському напрямку.

Ізюмський напрямок важливий для рашистів, щоб надалі взяти в кільце наші війська і наступати на Слов'янськ і Краматорськ.

Також, життя в самому Харкові починає потроху відновлюватися і в місті запускають 24 автобусних маршрути.

Рішення про затвердження тимчасової транспортної схеми міста Харкова на період воєнного стану було прийнято 14 травня, на засіданні виконкому Харківської міської ради.

Ознайомитися зі списком автобусних маршрутів можна на сайті міської ради.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Наслідки бомбардування, Харків. Фото: Youtube
Наслідки бомбардування, Харків. Фото: Youtube

І хоча новини вельми позитивні, військовослужбовці просять харків'ян не поспішати з поверненням додому.

Бійці спецпідрозділу "Kraken" пишуть, що повертатися до Харкова ще зарано, але вже можна починати збирати валізи.

"Ми не можемо вам заборонити їхати до себе додому і, звичайно ж ми не можемо врахувати всіх особливостей вашої ситуації. Якщо у вас є можливість знаходитись зараз в більш безпечних областях України, то краще скористатися нею. Але можемо сказати одне точно: вже можна повільно збирати валізи до Харкова",- йдеться в повідомленні.

Звернення спецпідрозділу "Кракен" до харків'ян
Звернення спецпідрозділу "Кракен" до харків'ян

Нагадаємо, що Антон Птушкін показав, що російські окупанти зробили з Харковом: "Боляче бачити...".

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ спалили найсучасніший російський танк Т-90М "Прорив", яким керували "біатлоністи" — розстрілював мирних жителів.