На відео, знятому китайським державним телеканалом "Фенікс", показаний момент, коли російський танк був підірваний на шматки потужною вибухівкою недалеко від Маріуполя, Україна, в результаті чого його вежа піднялася в повітря на 250 футів (76 метр).

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

З'явилися неймовірні кадри з лінії фронту російсько-української війни, на яких зображений момент, коли один з танків путіна підірваний українськими військами.

На відео, знятому китайським державним телеканалом Phoenix, видно раптовий вибух, в результаті якого вежа військової машини піднялася в повітря на 250 футів (76 м).

Танк
Танк

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Неясно, яка зброя була використана для миттєвого знищення танка, але вона викликала потужний вибух.

Описуючи події на місці події, Phoenix TV написав: "Репортер Лу Юйгуан уникнув смерті під час інтерв'ю на сході України, оскільки водієві знадобилося екстрене уповільнення, щоб уникнути небезпеки. "Супутникове телебачення Phoenix" направило групу інтерв'юерів зі Сходу України 6 травня на Маріупольський Азовський металургійний завод, щоб обговорити евакуацію мирних жителів організацією Об'єднаних Націй, Міжнародним Комітетом Червоного Хреста і російською військовою організацією".

Танк
Танк

Репортер стверджує, що їх водієві довелося натиснути на гальма, щоб не потрапити під вибух.

Це сталося після того, як нові супутникові знімки показали могилу російських броньованих танків, що лежить біля річки Донець в Україні.

Танк
Танк

Розбомблені, почорнілі і частково повністю зруйновані, вважається, що близько 52 танків складають гробницю, і, що дивно, вважається, що всі вони були знищені в одному бою.