Україна оголосила про знищення нового бойового танка з посиленою бронею. Військові заявили, що підбили Т-90М в районі Харківської області.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Російський бойовий танк з посиленою сталлю був знищений українськими військами всього через кілька днів після перекидання.

Т-90М - один з найдосконаліших танків росії, він вибухає при попаданні, зменшуючи пробивну здатність вхідного снаряда завдяки спеціальній динамічній броні.

Він також захищений автоматизованою системою захисту, яка може запускати димові гранати, коли він «зафарбовується» лазерним променем ракети, що наближається.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Преса
Преса

Незважаючи на це, українські військові опублікували шокуючі кадри з безпілотника бронетанкової частини опозиції, в результаті яких був знищений танк вартістю 4 мільйони фунтів стерлінгів.

Основний опір також чинила термобарична реактивна система залпового вогню, коли обстріл стався в північно-східному українському районі Харківської області, повідомляє Daily Mail.

Т-90М
Т-90М

Командування Сил Спеціальних Операцій (ССО) Збройних Сил України (ЗСУ) підтвердило напад у понеділок (2 травня) і заявило: "Рух Опору ССО України працює. У Харківській області в ході розвідувальних операцій наші бійці виявили скупчення техніки противника, в тому числі важкої бронетехніки і легкоброньованої техніки".

Т-90М
Т-90М

Вони додали: "Через годину після того, як були визначені пріоритетні цілі для удару, бійці Руху Опору координували дії підрозділу однієї з артилерійських бригад і коригували вогонь по об'єктах противника. В результаті спільної роботи бійців Сил оборони України втрати росіян склали: танк Т-90 - знищений. Танк Т-80БВМ - знищений. МТЛБ - знищений. МТЛБ - пошкоджений".