1 травня в Україну до Володимира Зеленського прилетіла спікер Палати Представників Конгресу США Ненсі Пелосі.

Про це повідомляє Офіс Президента.

"Я вдячний вам за цей сигнал потужної підтримки з боку Сполучених Штатів Америки, народу, Конгресу - двопалатної і двопартійної підтримки. Цей сигнал високо ціную я, як Президент, наша команда і народ України. Це свідчить про те, що США сьогодні є лідером потужної підтримки України під час війни проти агресії Російської Федерації"– - сказав він.

Володимир Зеленський відзначив цю зустріч на своєму профілі в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За вагомий особистий внесок у зміцнення українсько-американського міждержавного співробітництва, підтримку суверенної, незалежної та демократичної України Президент Володимир Зеленський нагородив спікера Палати Представників Конгресу США Ненсі Пелосі орденом княгині Ольги.

Незабаром гарант України поділився кадрами українських військових, які захищають суверенітет нашої держави.

"Україна захистить свою свободу в цій війні. Український народ переможе російських загарбників, щоб знищити життя в нашій країні. Кожен, хто захищає українську державу, воює за можливість вільно жити у власному домі. За свободу і безпеку для своїх дітей, за теплий спокій для своїх батьків",- переконаний Володимир Зеленський.

У коментарях українці підтримали свого президента:

"Все буде Україна, перемога вже близько", "Наші герої", "Ін Ша АЛЛАҺ героїчний український народ. Україна переможе у війні, знищить ворога, агресора фашистську росію", "Зеля ваще мужик красень, цей лев просто тигр"...

Нагадаємо, ленд-ліз від США: що це таке, хто буде за нього виплачувати і чому це перемога для Володимира Зеленського.

Раніше ми повідомляли, що Олена Зеленська показала, від кого отримала перші слова підтримки: так виглядає справжня жіноча дружба.