Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський, який користується великою популярністю серед дорослого і молодого покоління, регулярно роздає слушні поради своїм шанувальникам щодо медичних питань в соцмережі Instagram, де за ним стежить 8,4 мільйонів чоловік.

З початку військових дій Євген Комаровський чітко озвучив свою громадянську позицію і активно підтримував Україну і її жителів, сповіщаючи їх про важливі новини на своєму акаунті і звичайно ж, роздаючи цінні поради.

Євген Комаровський. Фото: скрін youtube
Євген Комаровський. Фото: скрін youtube

Цього разу Комаровський разом з радником міністра МВС України Антоном Геращенко розповіли про актуальні для воєнного часу небезпеки, яким можуть піддатися багато українців. Вони також продемонстрували різні вибухонебезпечні предмети, що залишили після себе російські окупанти, і детально розповіли про дію кожного.

Комаровський підкреслив, що такі "подарунки" від рф можуть залишити людину інвалідом на все життя. Крім того, вони закликали дорослих поговорити з молодшим поколінням про ризики.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Небезпечні знахідки! Це має знати кожен!Дуже важливе і, на превеликий жаль, дуже актуальне відео!Нова небезпека, новий фактор ризику у житті кожного українця.Вибухонебезпечні предмети. Заміновані території. Міни-пастки.Будь ласка подивіться!" - написав Комаровський.

Варто відзначити, що зараз практично у всіх регіонах, де йшли важкі бої українських солдатів з армією рф, військові проводять розмінування. Окупанти залишали свої "пастки" в населених пунктах з конкретною метою - винищити мирний народ.

Нагадаємо, Доктор Комаровський знайшов подібності "Титаніка" із затопленим крейсером "Москва": "Ювілейний вечір"

Як повідомляв Знай.uа, Доктор Комаровський розповів, як морально допомогти своєму чоловікові на війні

Також портал Знай.uа писав, що Доктор Комаровський розповів, що робити якщо було застосовано хімічну зброю: симптоми і реакція