64-та окрема мотострілецька бригада російських окупантів, яка брала активну участь у масових вбивствах у Бучі, зазнала втрат біля Ізюму.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Генерального штабу ЗСУ.

Російські окупанти продовжують свої загарбницькі дії на Донбасі та у Харківській області. Наразі найбільша активність ворога спостерігається на слобожанському та донецькому напрямках.

Воїни ЗСУ. Фото: Telegram
Воїни ЗСУ. Фото: Telegram

До того ж наявна інформація про перегрупування військ окупантів. Зокрема, на слобожанському напрямку росіяни й далі частково блокують Харків та обстрілюють його зі ствольної і реактивної артилерії. Окремі підрозділи російської армії ведуть наступальні і штурмові дії на південь від Ізюма.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За наявною інформацією, підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка взяла активну участь у масових вбивствах, катуваннях та гвалтуванні цивільного населення в українському місті Буча, діють в районі населеного пункту Ізюм і вже зазнали втрат", - сказано у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, після цього указом президента Зеленського було запроваджено воєнний стан.

Нагадаємо, "потрібно терміново вжарити по Придністров'ю!": українцям пояснили, чому потрібно закрити питання раз і назавжди

Також Знай писав, Олексій Арестович висловився про ймовірність контрнаступу ЗСУ на Маріуполь: "101%"

Раніше Знай повідомляв, володимир путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні