У соціальній мережі з'явилася інформація про те, що російський підприємець, громадський і політичний діяч і публіцист Михайло Ходорковський прокоментував дії окупантів. Він показав рашистів, які крали все, що тільки можна на території України.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Михайло Ходорковський не зміг промовчати і вирішив виговоритися про окупантів, які крадуть в Україні все, що тільки можна.

Він показав кадри, на яких чітко видно рашистів, які вважають за краще поцупити, ніж допомогти своїм пораненим і вбитим «товаришам».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

""Як же так вийшло, що життя в російському місті стало настільки злиденним, що взяти намет з покинутого будинку, стало важливіше, ніж винести тіла товаришів з поля бою?" Ходорковський розповів про російських військових-мародерів. Він також розповів, що в російську армію набирають людей з самих жебраків і депресивних регіонів країни. Де стоїть вибір між армією і в'язницею. Загалом, це дійсно армія вбивць, гвалтівників і мародерів. А ми всі дивувалися, як же так і звідки взялися ці нелюди", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Нагадавши, Олексій Резніков вирішив позбавити українців всіх ілюзій і чітко назвав цілі путіна в цій війні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Борис Джонсон ввів чергові санкції проти росії та її жителів.

Також портал "Знай" писав, що Надя Дорофєєва після розриву з Дантесом повідомила, що готова до нових відносин.