Повномасштабна війна в Україні, яку розвязала росія 24 лютого, почавши нещадно бомбити мирні міста, вбивати мирних українців, знущатися, ґвалтувати та мародерити, привернула світову увагу, а після того, як стало відомо про звірства в Бучі, світ нарешті побачив справжнє єство росіян.

Нещодавно українська армія вигнала з Київщини солдатів рф, і ті змушені були передислоковуватися. Коли миротворчі війська, журналісти та міжнародні спостерігачі побачили жорстокість розправи над українцями, деякі лідери назвали те, що відбувається в Україні геноцидом. Порт те бункерний дід, терорист-диктатор путін нагородив тих мародерів та вбивць, які були учасниками подій в Бучі нагородами.

Японська телеведуча. Фото: Telegram
Японська телеведуча. Фото: Telegram

Цей факт став підтвердженням того, чого саме путін хоче - знищення українців як таких. Про це сповістили у світових ЗМІ. У телеграм-каналі розмістили кадри, як телеведуча новин не втрималася та заплакала, розповідаючи новину.

путін на японському тв. Фото: Telegram
путін на японському тв. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Повідомляючи в ефірі новину про те, що путін нагородив "бучанських різників", присвоївши почесне звання "гвардійської" 64-й російській бригаді за "масовий героїзм і відвагу", жінка заплакала. Саме тій, яка ґвалтувала та вбивала мирних громадян України.

Японська телеведуча. Фото: Telegram
Японська телеведуча. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше Микита Добринін, який з перших днів війни записався до ТРО, відверто розповів про Бучу, Ірпінь і Гостомель.

Як повідомляв портал "Знай.ua", озвірілі "визволителі" знищили весь Ірпінь, страхітливий знімок, який викликає величезну злість.

Також "Знай.ua" писав, що волонтерський штаб «Українська команда» доставив продукти харчування і речі мешканцям Київщини.