У Генеральному штабі розповіли, як змінилося розташування справ на фронті за останню добу. Друга фаза війни, яку так довго ворог виношували, вже почалася.

Новий пост був опублікований на сторінці Генштабу ЗСУ в соціальній мережі Facebook.

Ось, наприклад, з'явилася інформація про те, що противник намагається продовжити наступальні дії на Сході. Крім того, триває часткове блокування Харкова. Це одна з цілей Росії

На Донецькому і Таврійському напрямки окупанти активізували свої бойові дії по всій лінії фронту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, як зазначають у Генеральному штабі ЗСУ, основні зусилля ворога зосереджені на тому, щоб прорвати оборону в Луганській та Донецькій областях. Планується ще встановлення повного контролю над Маріуполем, але, це вже ні для кого не секрет.

До слова, російські окупанти продовжують творити геноцид українського населення. Не припиняються ракетно-авіаційні удари по цивільних об'єктах по всій території України. Протягом попередньої доби відбулася активізація нанесення ракетних ударів по об'єктах у західних областях.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

І що найсумніше, Білорусь, яка звинувачує захід у всіх гріхах, продовжує надавати свою територію для ракетних ударів по Україні.

Головне вірити, що ми з вами впораємося з усіма труднощами, і перемога буде нашою вже незабаром. За нас весь світ, а в них вірить Білорусь і ще кілька маленьких країн, які показали свою сутність, і що вони з себе представляють.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що хірурги в лікарні "Феофанія" провели унікальну операцію