Колишній міністр МВС України Арсен Аваков впевнений, що після розвалу міфу про військову могутність росії, бункерного діда володимира путіна приберуть свої ж люди.

Саме оточення скаженого диктатора поставить крапку у його імперських амбіціях, каже Арсен Аваков.

"Президент Росії може загинути від рук Його ж оточення. Міф про російську армію розвалився. Це може торпедувати еліту рф зсередини. Ми знаємо, що більшість тиранів Російської імперії кінчали погано. Або Путіна вранці знайдуть задушеною шовковою хусткою, або скажуть, що він героїчно помер від якої-небудь хвороби. Або де – небудь його інтернують, як було з Горбачовим. Або з ним буде те ж саме, що з Каддафі в Лівії", – оптимістично заявив Аваков.

Натомість, більшість українців хочуть на власні очі побачити військового злочинця на лаві підсудних у Гаазі – де буде публічне приниження, визнання та доказ злочинів і цілком виправдана страта, за всі наші смерті та страждання.

Раніше Знай.UA повідомляв, що Служба безпеки України перехопила розмову загарбника, у якій він зізнається у вбивстві українки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У новому перехопленні, яке стане доказом злочинів окупантів проти мирного населення, мобілізований з так званої ЛНР розповідає дружині, що він і його «колеги» впритул розстрілюють беззахисних українських жінок. Навіть коли жертва вже смертельно поранена, вони продовжували в неї стріляти.