12 квітня 2022 року після публікації президента України Володимира Зеленського стало відомо, що СБУ заарештувала нардепа партії ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Про це повідомляв Знай.ua.

Після цього очільник України запропонував обміняти Медведчука на полонених українців. Відповіді від путіна довго не було, але згодом він ровідомив, що не має наміру цього робити.

Реакція соцмереж на затримання Медведчука
Реакція соцмереж на затримання Медведчука

Також послідували і звернення дружини Віктора - Окани Маренко, над якими регоче уся Україна. Мало того, що пластичні операції зробили обличяя колишньої красуні невпізнаваним, так же и ексведуча "Україна має талант" обирає вбрання для кожног з тих, до кого звертається. Так, вона начепила на голову шалик, коли благала президента Туреччини Ердогана та принца Саудівської Аравії допомогти їй врятувати чоловіка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оксана Марченко, скріншот
Оксана Марченко, скріншот

Тепер українці отримали ще більш приємну новину. Личаківський районний суд Львова змінив запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку. Його відправили під арешт без можливості внесення застави.

До того українцям поідомляли, що Медведчука надійно сховали і він "нікуди не дінеться" більше.

Нагадаємо, що майно Віктора Медведчука та Оксани Марченко заарештували: 32 квартири, 23 будинки, яхта і не тільки.

Раніше ми повідомляли, що Оксана Марченко зняла маску і показала справжнє обличчя всім, крім Медведчука: "Пушкарьова, це ти?"