У соціальній мережі розмістили несамовиту публікацію, яка присвячена домашнім улюбленцям. Стало відомо, що кіт, якого залишили вдома під час війни, загинув прямо в квартирі.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналі "ТСН"

На превеликий жаль, від російської війни страждає дуже багато людей і тварин. Є маса випадків, коли люди в бігах забувають про своїх тварин і кидають їх в закритій квартирі або будинку.

Вже була маса випадків, коли невинні домашні тварини вмирають без нагляду людини.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

«На фото — котик, якого мертвим у дитячій кроватці знайшов київський Зоопатруль. 45 діб він провів із щуренятком і папужкою, бо їх, як і багатьох інших тваринок, з початком війни залишили у порожньому помешканні. Художниця Olga Wilson закарбувала образи покинутих у своїй роботі. Ніколи не залишайте друзів!» ,- сообщаетсяв месенджері.

Ця публікація викликає сльози у людей, які не позбавлені почуттів. ТСН звернулася до українців з проханням не забувати і не кидати своїх улюбленців, так як вони не можуть вижити на самоті. Фотографія мертвого котика в ліжечку просто розриває душу.

Нагадавши, Стівен Сігал публічно заявив, що підтримує путіна і поїхав до Москви на свій день народження.

Як раніше повідомляв портал "Знай", автор Карткового будиночка знімає документальний фільм про Буча.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, як рашисти шукають своїх загиблих в Україні.