У мережі розмістили неймовірну інформацію про чоловіка, який став справжнім героєм. Чоловік з позивним "Вовк" неодноразово виходив на вилазки під Києвом і поодинці знищив понад 10 окупантів.

Відповідну новину оприлюднили в Telegram-каналі "Україна Online"

Потрібно повідомити про те, що не тільки воїни ЗСУ показують себе справжніми Героями в цій жахливій війні.

Зараз йтиметься про чоловіка, який знищував окупантів поодинці під Києвом і евакуював людей з гарячих точок.

Скріншот поста в Telegram
Скріншот поста в Telegram

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Під Києвом чоловік з позивним "Вовк" поодинці знищив 12 рашистів як повідомляє ГУР МОУ, чоловік провів кілька вилазок в тилу ворога, ліквідувавши з власної спортивної та мисливської зброї більше десятка окупантів. Крім того, йому вдалося ще знищити екіпаж ворожої БТР, що проривався в столицю, і евакуювати з "червоної зони" 23 людини (9 з них діти)", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дізнавшись про цю історію, прокидається ще більше гордості за наш мужній народ. Чоловік використовував спортивну рушницю і рушницю для полювання, щоб бити ворога.

Нагадавши, у мережі показали, які військові кораблі вже втратили окупанти.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Петросян заявив, що готовий поїхати в Україну, щоб розважати окупантів.

Також портал "Знай" писав, що українцям розповіли про виплати пенсій за час війни.