У соціальній мережі показали приємні для українців новини. Стало відомо, що російський крейсер «Москва» вже знаходиться на дні Чорного моря.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Стерненко"

Потрібно повідомити про те, що росія вже відреагувала на те, що їх хвалений крейсер пішов на дно. Самі росіяни пишуть, що це сталося через вибух боєприпасу або через нещасний випадок.

Українцям вирішили показати реакцію одного з пропагандистських російських Telegram-каналів "Z".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що українська аудиторія просто не може не відреагувати на дані події. Люди не стали довго чекати і почали писати свої відгуки під цією публікацією.

"Там турецькі і ромунські рятівники кажуть що москва пішла на дно", "затопили? а як же "сдєтоніровал запас" і "мальчік матрос пакуріл нє в тому мєстє"", "Та це ж найкращий подарунок на День Народження в моєму житті!!!", "В трусіках пакуріл?) ", "То тигр путін здох, то корабель москва горити, ми якось неправильно посилаємо сигнали у космос? Чи це трейлер і справжні путін з москвою вже не за горами?", "До речі, хто там у мацкалів? По ходу повинен був бути на флагмані. Цікаво, пішов на корм бичкам чи ні", - коментують новину Українські юзери.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадавши, Святослав Вакарчук відсвяткував потоплення крейсера окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що у Шойгу нібито інфаркт.

Також портал "Знай" писав, що українцям розповіли, скільки стоятиме соняшникова олія.