Оксана Марченко, дружина спійманого Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту з початком військових дій, і намагався перетнути кордон, вимагає від Зеленського відповіді за упіймання чоловіка.

Телеведуча записала звернення, з вимогою звільнити чоловіка, підкреслюючи, що її чоловік не порушував закони України.

Оксана Марченко. Фото: Youtube
Оксана Марченко. Фото: Youtube

"Я Оксана Марченко, дружина народного депутата України Віктора Медведчука. Звертаюся до Президента Зеленського. Прошу вас зробити всі необхідні дії, для негайного звільнення мого чоловіка, якого незаконно утримує СБУ. Віктор Вадимич не порушував жодних законів України, і не залишав її територію. Він завжди виступав за мир, діалог і злагоду в Україні", - заявила Марченко.

Вона також наполягала, що Зеленському це відомо. Також Марченко заявила, що її чоловіка переслідують з політичних мотивів, "всупереч законам України, і нормам міжнародного права".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Марченко вважає, що життя благовірного має бути поза небезпекою. "Я чекаю вашої відповіді", - підсумувала дружина кума Путіна.

Марченко одним тільки українським президентом не обмежилася. До турецького звернулася при повному антуражі. Мова, поза, одяг. А на очах бринить сльоза. Чекаємо в інших образах. Для кума, наприклад, можна записати відео з мискою вареників в руках. Мовляв, я вам варенички, а ви мені Вітю поверніть, Віті треба вийти.

Нагадаємо, раніше українці жартують про затримання Медведчука, зірки не лишилися осторонь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Христина Соловій показала Оксані Марченко її "котика в кайданах".

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Медведєв перейнявся долею Медведчука, поки путін мовчить, і пригрозив українській владі.