У прямому ефірі «Ранку з Україною» каналу «Україна» депутат розповів, чого чекати Україні під час другого етапу наступу з боку росії.

Програма «Ранок з Україною» зараз виходить у новому форматі – на YouTube каналі «Ранку з Україною». Під час першого випуску в ефірі з’явився народний депутат, консультант комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони Іван Ступак. Чоловік розповів, який сценарій війни росії проти України може здійснитись зовсім скоро.

«На жаль, ракетні обстріли ще будуть. Зрозумійте, російська тактика – це імпровізація. На жаль, вони кидатимуть ракети туди, куди зможуть дорватись – це правда», – поділився Іван Ступак в інтерв’ю з ведучими каналу «Україна».

За словами експерта, ракети можуть запускати з усіх можливих територій. До того ж, тактика імпровізації дає агресору можливість цілити у будь-які споруди та будівлі без розбору. Тож, слід уважно слідкувати за новинами і за можливості залишатись у безпечних місцях.

Крім того, консультант комітету Верховної Ради України заспокоїв українців, поясненням про зброю на парашутах, яку нещодавно почали використовувати росіяни на території нашої країни:

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

«Справді, це нагадує атомну зброю, оскільки та теж спускається на парашутах. Але я хочу трішечки заспокоїти – це інша, навігаторна зброя. Це касетний боєприпас, який несе близько 5 снарядів, які влучають або чітко в наведену військову техніку, або падають і вражають максимальну площу землі. Але це можуть бути і звичайні парашути, які спускають для освітлення», – прокоментував Іван Ступак.