Президент України Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю виданню Bild, що зіткнувся з несподіваною вимогою від якогось глави уряду однієї з країн Європейського Союзу.

Неназваний чиновник зажадав докази, що різанина в Бучі – не постановка України з метою дискредитувати російські війська.

"На запитання журналіста, чи є цей політик главою європейського уряду, Зеленський чітко відповів: так", - стверджує видання.

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

Про кого саме йдеться, президент не уточнив. Разом з тим ніяк не пов'язані один з одним джерела вітчизняного видання "Європейська правда" переконані, що Зеленський міг говорити про угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше Орбан вже заявляв, що його країна не стане допомагати Україні у війні з Росією, і не буде вводити антиросійські санкції, тому що це загрожує ударом економіці та енергетичній безпеці Угорщини.

Віктор Орбан
Віктор Орбан

Однак залишається незрозумілим, де і коли Орбан міг озвучити подібну вимогу надати докази страшних злочинів російських військ у Бучі. За інформацією журналістів, після трагедії в Бучі офіційний Будапешт з українською стороною не спілкувався.

Нагадаємо, зустріч Зеленського з чиновниками ЄС: прем'єр Словаччини розповів деталі переговорів.

Раніше Знай повідомляв, Урсула фон дер Ляєн і Жозеп Боррель їдуть до Києва, щоб зустрітися з Володимиром Зеленським: вже на півдорозі

Також Знай писав прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон і голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн обговорили ситуацію в Україні: "зберігати пильність"