Дитина, яка від народження бачила лише бомбосховище Маріуполя прийняла Хрещення.

Молода мама Анастасія змогла вирватися з блокадного Маріуполя разом зі своїм маленьким синочком, янголятком Андрійком, який до того провів два тижні у бомбосховищі міста-мученика. Мати разом з дитиною виїхала на Тернопільщину та серед теплих та турботливих селян нарешті знайшла спокій та змогла похрестити сина.

Таїнство похрещення. Фото: TeNews
Таїнство похрещення. Фото: TeNews

Перебуваючи два тижні у бомбосховищі, в холоді, під постійними обстрілами, не було можливості охрестити дитину, розповідає Анастасія. Святу Тайну Хрещення у храмі пресвятої Євхаристії провели отець Дмитро Квич та адміністратор Марійського духовного центру "Зарваниці" отець Ігор Засійбіда.

Сім’я тимчасово оселилась у Золотниківській громаді, де їх тепло приймають та опікуються з любов’ю.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Таїнство похрещення. Фото: TeNews
Таїнство похрещення. Фото: TeNews

Всі сподіваються, що у мирний час всі зможуть повернутися до рідної домівки. Однак це трапиться ще не скоро. Адже тут мало перемогти, треба й відбудувати Маріуполь, який став однією великою раною на тілі України.

Таїнство похрещення. Фото: TeNews
Таїнство похрещення. Фото: TeNews

Нагадаємо, раніше фотограф Соня Плакидюк нагадала, де шукати небезпечні розтяжки окупантів, застерегла українців про небезпеку в населених пунктах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", переможниця "Євробачення" Руслана пробралася в Бородянку з однією метою.

Також "Знай.ua" писав, що українська стала однією з найпопулярніших мов у світі, популярність збільшилася до 577%.